با پیشرفت علم و به روز شدن تمامی علوم و علم پزشکی، با روش های جدید و نوینی در بسیاری از زمینه ها رو به رو هستیم. داشتن اندامی زیبا و متعادل، یکی از دغدغه های همیشگی افراد به خصوص افراد چاق بوده است. برای رسیدن به اندام ایده آل و هیکل دلخواه و داشتن کاهش وزن از بسیاری روش ها می توان استفاده کرد. اما این روش ها همه زمان بر بوده و به کمی صبر نیاز دارند. علاوه بر این موارد، کاهش وزن باعث لاغری و افتادگی پوست می شود که این امر باعث کاهش اعتماد بنفس فرد می شود. یکی از روش های رسیدن به تناسب اندام و لاغری پیکر تراشی است، که باعث کاهش چربی ها و از بین بردن چربی های شکم و پهلو می شود.
به همین دلیل برای از بین بردن چربی های شکم و پهلو و خوش اندام شدن می توان از پیکر تراشی استفاده کرد. در این مقاله قصد داریم تا به این سوال که پیکر تراشی چیست و انواع آن بپردازیم.
راهنمای شما ...
اکنون در جواب این سوال که “پیکر تراشی چیست؟” باید بگوییم این روش عملی است که برای رسیدن بدن به فرم دلخواه افراد انجام می شود. عمل پیکر تراشی یا هیکل تراشی، برای تمامی قسمت های بدن انجام نمی شود. اما می توان گفت این عمل برای اکثر قسمت های بدن استفاده می شود.
پیکر تراشی به دو صورت انجام می شود؛ روش تهاجمی و غیر تهاجمی. در روش تهاجمی نیاز به عمل جراحی می باشد، اما در روش غیر تهاجمی نیاز به عمل جراحی نمی باشد. اما در هر دو روش، چربی ها از بین می روند.
در ادامه به روش های کم تهاجمی و بدون جراحی پیکر تراشی پرداخته ایم.
این روش که یک روش غیر تهاجمی است، از سرما برای از بین بردن سلول های چربی بدن استفاده می کند. در سرما درمانی بافت های اطراف ناحیه هدف هیچ صدمه ای نمی بینند. در این روش، سرما چربی ها را از بین برده و از طریق سیستم لنفاوی دفع می شوند. لازم به ذکر است که چربی هایی که به این روش از بین می روند، دیگر بازگشت نخواهند داشت.
در این روش اشعه لیزر، سلول های چربی را با حرارت از بین می برد. این چربی ها توسط غدد لنفاوی در حدود 12 هفته دفع می شوند. این روش بیشتر برای شکم و پهلو استفاده می شود، اما برای نقاط دیگر نیز کاربرد دارد.
در این روش، چربی طبیعی از بخش هایی از بدن مثل شکم یا ران جمع آوری شده و در مناطق دیگری که نیاز به حجم دهی دارند، تزریق می شود.
در این روش با استفاده از یک لامپ مخصوص با طول موج های خاص، در سلول های چربی سوراخ هایی ایجاد می کنند و محتویات چربی از این سوراخ ها خارج می شوند.
پیکر تراشی به شیوه تهاجمی معمولاً به مداخله جراحی اطلاق می شود که نیاز به برش و ورود به بافت های بدن دارد. این روش ها برای تغییر شکل و اصلاح قوام و ظاهر قسمت های مختلف بدن استفاده می شوند. در زیر به برخی از روش های تهاجمی پیکر تراشی اشاره کرده ایم.
در این روش، چربی اضافی از قسمت هایی از بدن مانند شکم، ران، باسن و سایر مناطق جمع آوری می شود. برش های کوچکی در محل های مختلف قرار داده می شوند و با استفاده از لوله های خاصی به نام کانولا، چربی مکانیکی جمع آوری می شود.
در این روش، شکم را هدف جراحی قرار می دهند و با برداشتن چربی های شکم و سفت کردن عضله های آن شکم را صاف و تخت می کنند.
در جراحی افزایش سینه، از پروتزهای سینه استفاده می شود تا حجم و شکل سینه را تغییر دهد. در جراحی کاهش سینه، بافت و چربی اضافی سینه برداشته می شود تا سینه به اندازه مطلوب کاهش یابد.
این روش برای بهبود ظاهر بدن و اصلاح قوام پوست در مناطقی مانند شکم، پهلوها، باسن و ران استفاده می شود. در این روش، پوست اضافی برش داده شده و به شکل جدیدی قرار داده می شود.
این عمل نیز مانند عمل های دیگر دارای عوارضی می باشد که در ادامه به مهم ترین عوارض پیکر تراشی اشاره کرده ایم.
عفونت در محل عمل جراحی ممکن است رخ دهد. استفاده از تجهیزات ضدعفونی شده و رعایت دقیق فرایند بهداشتی و ضدعفونی می تواند خطر عفونت را کاهش دهد، اما همچنان احتمال ایجاد عفونت وجود دارد.
در حین یا پس از جراحی، خونریزی ممکن است رخ دهد. این خونریزی معمولاً تحت کنترل قرار می گیرد، اما در برخی موارد نیاز به مراقبت و درمان بیشتر دارد.
برخی افراد ممکن است بعد از عمل دچار عوارض حادی شوند. این علائم شامل التهاب، تورم، تحریک، خارش و تغییرات حسی ممکن است.
برخی از جراحی ها ممکن است باعث ایجاد اختلالات تحتانی مانند تغییر در حساسیت ناحیه ای، تغییر در جریان خون، آسیب عصبی و غیره شوند.
در برخی موارد، نتایج پیکر تراشی ممکن است با انتظارات شما مطابقت نداشته باشد. این قضیه ممکن است شامل عدم انتظار در مورد شکل، حجم، تراز و قوام بدن باشد.
از مقاله پیکر تراشی چیست، به این نتیجه رسیدیدم، بهترین زمان برای انجام این عمل زمانی است که شما تمام راه ها را برای کاهش وزنتان رفته اید و برای لاغر شدن تمام تلاشتان را کرده باشید، اما نتوانسته اید به وزن ایده آل خود برسید و از چربی ها خلاص شوید. این نکته را باید یاد آور شویم که پیکرتراشی یک روش همیشگی نیست و بعد از انجام آن باید رژیم عذایی مناسبی درکنار فعالیت های بدنی را داشته باشید.